h1

Sinterklaasviering 2007

december 16, 2007
Op 5 december was het dan eindelijk weer zover: Sinterklaas kwam naar het Ignatius! Zoals altijd riep Sinterklaas weer allerlei leerlingen naar voren die afgelopen jaar stout waren geweest. Sinterklaas heeft officieel de meest irritante jongen van de onderbouw benoemd: Job Lutjens uit 1D. Hij mag nooit meer op de piano in de kantine ‘muziek maken’. Ook Yu Cao uit 2B moest op haar knieën voor de Sint. Zij heeft namelijk de afgelopen maanden herhaaldelijk irritante en nutteloze mailtjes aan de hele school verstuurd. De Sint noemde haar toepasselijk: de Spam-chick van het jaar. 
Van de bovenbouw weten we nu wie de meest oversekste persoon van het Ignatius is: Ezra Hildering van Lith (klas 6). Zijn beste openingszin was: ‘Jouw huis, of het mijne?’, welke de Sint zeer teleurstellend vond. Ook alle Idols van de bovenbouw werden naar voren geroepen om hun liedje nog een keer te zingen, ook al waren ze in Idols niet verder gekomen dan de voorrondes; Kaj, Lisa, Viktor en de Zaghby Boys mochten een optreden houden.
Ter afsluiting van de viering moesten alle stoute leerlingen van de onderbouw en de kotsers van de Rome-Campanië reis met hun hoofd in de vla om zoveel mogelijk spulletjes eruit te halen. Als allerlaatste, vertelde spion piet ons nog even dat Sinterklaas ook niet altijd even lief was geweest…  
Swingende Sint en pieten!
Voor foto’s kijk op http://fotoalbum.ig.nl/view_album.php?set_albumName=RH-05-12-07&page=1 
Sintcomité: heel erg bedankt voor deze leuke Sinterklaasviering en voor alles wat jullie geregeld hebben voor het pieten van de leerlingen! Tot volgend jaar Sinterklaas!  
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: